about

Gastenverblijf

Het vrijstaande gastenverblijf is gelegen in onze ruime tuin en heeft een eigen opgang.

De accommodatie is voorzien van alle luxe en comfort en is met zorg ingericht en ruim van opzet.

Op de begane grond bevindt zich de eetkamer/ pantry. Deze ruimte is dusdanig ingericht dat u ook zelf een maaltijd kunt bereiden wanneer u geen gebruik wenst te maken van onze ontbijtservice.

De badkamer is voorzien van  hangtoilet, wastafel en inloopdouche.

Via de vaste trap komt u op de verdiepingsvloer waar zich de ruim bemeten suite bevindt. Deze bestaat uit een woongedeelte en een slaapgedeelte.

De sfeervolle woonkamer is voorzien van kwaliteitsmeubilair,  aangevuld met Flatscreen TV/DVD speler, radio/cd-speler. U kunt gebruik maken van aanwezige CD’s, DVD’s , boeken/tijdschriften en toeristische informatie.

Uiteraard is gratis WIFI aanwezig.

In het slaapgedeelte bevindt zich een ruim (2x90x200) Auping bed, opgemaakt met uitstekend bedlinnen. Aan beide kanten van het bed is een inloopkast met ruime berg- en hangruimte voor uw garderobe.

 

Rondom de accommodatie bevindt zich een veranda met ligstoelen en eettafel/banken. U kunt hierdoor ook bij minder fraai weer toch van het buitenleven genieten. U heeft vanuit uw gastenverblijf een mooi uitzicht over de verzorgde tuin en weiland/ bossen. In de tuin bevindt zich het terras met ligbedden voor u.

U kunt uw auto en eventuele meegebrachte fietsen zonder problemen bij het gastenverblijf parkeren. Wij zijn liefhebbers van tuinieren en hebben een grote (bloemen)tuin met veel privacy.

Ook als naturist bent u van harte welkom. Het verblijf is dus ook geschikt voor een naturistisch verblijf. Op het terras met ligbedden kunt u ongestoord van de zon en tuin genieten.

 

Er zijn een paar zaken waar wij veel waarde aan hechten:

We willen het verblijf rookvrij en huisdiervrij houden.

Respect voor elkaar en de zaken in en rondom het huis.

 

Voor meer afbeedingen van onze B&B volg onderstaande link

 

 

 

 

Nav 2 right white large