about

Verblijf en Tarieven

De minimum verblijfsduur is 2 nachten

Aankomsttijd: na 16.00 of in overleg

Vertrektijd: voor 11.00

 

Inbegrepen zijn:

koffie- en theefaciliteiten, bad- en keukenlinnen (iedere 2 dagen verzorgen wij de verwisseling), gratis WIFI/internet

Beddengoed (opgemaakt bed bij aankomst en iedere week verwisseling bij langer verblijf dan 1 week)

Eindschoonmaak en toeristenbelasting

 

Tarieven op basis van logies:

1 persoon : 60 euro per nacht

2 personen: 45 euro per persoon per nacht

Bij het reserveren van 7 nachten (week) betaalt u voor 6 overnachtingen.

Wij hanteren geen aparte prijzen voor het hoofdseizoen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Kijkt u dan  bij “reservering" voor beschikbaarheid en het plaatsen van uw reserveringsverzoek. De groen gemarkeerde data zijn beschikbaar.

Wanneer u een reserveringsverzoek wilt plaatsen, verzoeken wij u het informatieblad in te vullen en deze per mail aan ons toe te zenden. We zullen dan z.s.m. reageren op uw vraag of verzoek.

Indien u de reservering definitief wilt maken vragen wij een aanbetaling 50 euro. Uiteraard wordt deze verrekend met het totaalbedrag bij aankomst.

Wilt u voor een langere periode gebruik maken van het gastenverblijf? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Optioneel:

Ontbijt o.b.v. zelfbediening ( de koelkast is bij aankomst gevuld en zal iedere dag aangevuld worden o.b.v. uw persoonlijke behoefte. Iedere ochtend zullen we de mand met verse broodjes e.d. bij het gastenverblijf afleveren) bedraagt 10 Euro per persoon per overnachting. We proberen zoveel mogelijk met lokale of eigengemaakte producten te werken. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw eigen wensen of dieet.